• Måndag - Fredag 8.00 - 17.00

Våra byggtjänster

Badrumsrenovering

Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

Köksrenovering

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Oavsett om det gäller lasering av väggar, svampning, epoximålning av golv, köksluckor, lägenhetsmålning, trapphus, källarlokaler och garage, hela villor, plåt- och fasadmålning eller något annat måleriarbete.

SNICKERIER

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.

Mark, sten- och plattläggning

Att lägga plattor eller marksten är ett relativt enkelt och billigt sätt att göra en trädgård eller en uppfart finare och samtidigt höja värdet på huset. Vi utför markarbeten , trädgårdsarbeten, anläggningsarbeten, enskilda avlopp, markbyggnad, stenläggning och stenarbeten.

Murning och Fasadputs

Vi är specialister på allt inom murning och fasadputs och är verksamma både mindre murningsprojekt och större. Vi har lång erfarenhet och kunskap som ger dig som kund trygghet att välja oss. Vi arbetar med fasadrenovering, tilläggsisolering och putsarbeten samt tegelmurning och tegelrenovering av fasader.

Behöver du hjälp? Kontakta oss för kostnadsfri offert.