• Måndag - Fredag 8.00 - 17.00

Eldstäder och Kaminer

VRS Härryda har sin historia i antika kakelugnar. Att installera kakelugnar, kaminer och andra eldstäder är fortfarande en stor del av vår verksamhet. Vår styrka är installationer där vi först kontrollerar ritningar och gör förbesiktningar vid hembesök. Därefter planerar vi leveranser och ser till att vår tekniska avdelning bemannas på bästa sätt. Vi tar alltid ansvar för hela processen. Vår erfarenhet och stora kunskap skapar en trygghet för dig som kund.
Vi har också lång erfarenhet kring skorstenar och bra samarbete med sotare. Hos oss får du rekommendationer om utbyte, tätning eller renovering av skorsten utifrån din säkerhet och bästa resultat. Vi tar alltid 100 procent ansvar för våra kunders val av skorsten och våra erfarna montörer bistår vid installation, tätning eller renovering.

Kvalitetspolicy

Säkerställande av kvalitet genom hela byggprocessen är A och O i ett byggprojekt. Vi har en väl utarbetat rutin för kvalitetskontroll och vi följer svenska byggnormer samt branschrekommendationer. Du som kund skall kunna känna dig trygg med din investering.

Nöjd Kund Garanti

Vi lägger väldigt stor fokus på att lyssna på kundens behov samt löpande informera kunden om byggprocessen. Vi är måna om att komma överens om alla lösningar i förväg, och att viktiga beslut fattas gemensamt med kunden. Självklart håller vi den tid och prisnivå som vi har kommit överens om!

Arbetsmiljö

Alla har rätt att må bra på sin arbetsplats och vårt arbete skall påverka närmiljön i så liten utsträckning som möjligt. Vi arbetar enligt vår interna arbetsmiljöplan som omfattar arbetsberedningar och riskbedömningar. Även byggmaterial väljs med hänsyn till miljöbelastning och till människor.

Renovera skorstenen

Behov av skorstensrenovering? Vi på VRS Härryda kan hjälpa dig att renovera skorstenen, samt bistå vid alla typer av skorstensjobb. Stort som smått.
Skorstensbrand, frostsprängning, ålders- och förslitningsskador eller dåligt grundarbete. Vad du än har råkat ut för behöver du hjälp för att få din skorsten i full funktion igen. Här har vi erfarna murare som kan hjälpa dig så att din gamla skorsten blir som ny igen.
Kontakta oss

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster.